tiistai 8. heinäkuuta 2008

Lapset eivät voi olla rasisteja

Kun minä olin kakara, Pluto oli planeetta, velociraptoreilla ei ollut sulkia ja ruoan inhoaminen ei ollut rasismia. Noh, siitähän nyt on aikaa. Brittilässä hallitus on sitä mieltä, että jos kakara - nyt ei puhuta edes teineistä - ei pidä ulkomaisen kulttuurin ruoasta, hän voi olla rasisti. NCB (National Children's Bureau) varoittaa, että edes vauvoja ei saa jättää rauhaan "suvaitsevaiselta" propagandalta, vaan lapsia pitää ryhtyä aivopesemään mahdollisimman nuorina. Jos teidän mielestänne kyse ei ole propagandasta, selittäkää minulle siinä tapauksessa, millä ihmeen järkeenkäyvällä tavalla voitte perustella objektiivisesti sen, että jonkin ruoan inhoaminen on rasistista.

Brittilän hallitus tukee NCB:tä ja sen toimintaa noin 12 miljoonalla punnalla vuodessa. Euroina tämä tekee noin 15 miljoonaa ja mummonmarkkoina noin 90 miljoonaa. Tämä merkitsee sitä, että Brittilän hallitus tukee huomattavilla rahasummilla järjestöä, joka kehottaa tunkemaan lapsen päähän mielipiteitä siitä, mikä ruoka maistuu hyvältä ja mikä ruoka ei. Euroopan ihmisoikeussopimuksen, unioniperusoikeuksien ja YK:n lapsen oikeuksien yleissopimuksen mukaan perus- ja ihmisoikeudet koskevat lähtökohtaisesti jokaista ikään katsomatta, eli myös lapsia. Perus- ja ihmisoikeuksiin kuuluu henkilökohtainen vapaus ja henkilökohtainen koskemattomuus, joiden piiriin makutottumukset kuuluvat. Brittilän hallitus kirjaimellisesti käyttää suuria määriä rahaa lasten ja vauvojen perus- ja ihmisoikeuksien systemaattiseen sortamiseen.

NCB:n ajama järjestelmällinen sorto ulotetaan jo kolmivuotiaisiin lapsiin ja pelkästään se, että lapsi sanoo "hyi" tuntemattomalle ruoalle tai ruoalle, johon he eivät ole tottuneet. Brittilän ruokakulttuuri eroaa esimerkiksi Lähi-idän ruokakulttuureista huomattavasti. Itämaisemmat ruoat yleisesti ottaen ovat mausteisempia kuin länsimaisemmat. Ihmisten kyky maistaa on yksilöllinen ja jotkut maistavat huomattavasti voimakkaammin kuin toiset, minkä lisäksi jotkin maut, kuten esimerkiksi wasabi tai muut voimakkaat mausteet, vaativat tiettyä totuttelua, jotta niistä voi nauttia täysin. Se, että millään tavalla koskaan väittää jonkin ruoan inhoamisen olevan rasistista, on naurettavaa ja väärin, eikä siinä ole minkäänlaista järkeä mukana. Jos on rasistista, että brittiläinen muksu A ei tykkää tulisista pavuista, on samalla tavalla rasistista, että muslimit eivät suostu syömään suomalaista kyrsää, eli makkaraa.

Ihmisten mielipiteet muuttuvat pitkin heidän ikäänsä. Jos lapsi huutaa tummaihoiselle ihmiselle "suklaanaama!", se ei välttämättä tarkoita, että lapsi olisi rasisti, vaan ainoastaan sitä, että lapsi ei viattomuudessaan tiedä, mikä on korrektia käytöstä ja mikä ei. Tämän vuoksi aikuiset eivät yleensä ota kovin vakavissaan sitä, mitä kakarat huutelevat. Loukkaannutko, jos joku lapsi sanoo sinulle hississä "Hyi, tuo näyttää koppakuoriaiselta..."? Jos et ole karannut Kafkan kirjoista ja loukkaannut, sinun ei kannata harkita lasten tekemistä koskaan, sillä et todennäköisesti osaisi suhtautua niihin riittävän ymmärtäväisesti, että kasvatuksesi tulisi onnistumaan. Alle kymmenvuotiaat kakarat eivät osaa muodostaa mielipidettä edes siitä, kumpi voittaa, Batman vai Teräsmies (Batman) , joten on aika kaukaa haettua, että lapset kykenisivät myöskään olemaan rasistisia. Lapset voi opettaa käyttäytymään joko "suvaitsevaisesti" tai "rasistisesti", mutta koska lapset eivät ole vielä kehittyneet kognitiivisilta kyvyiltään juuri mihinkään suuntaan, on käyttäytyminen pelkästään miellyttämistä, tottelemista ja vailla minkäänlaista todellista motiivia.

Ja ikään kuin se, että jo vauvojen ja pikkulasten kehitykseen sekä perus- ja ihmisoikeuksiin puututaan mielivaltaisen "suvaitsevaisen" ja mielikuvituksesta temmatun vihollisen, eli rasismin, varjolla ei riittäisi, Brittilässä pakotetaan lapsia palvomaan Allahia. Monikulttuurisuus ja "suvaitsevainen" vouhotus on mennyt Brittilässä niin mielenvikaiseksi, että siellä oikeasti pakotetaan ei-muslimilapset palvomaan muslimien jumalaa ja rukoilemaan sitä vastoin lasten omaa tahtoa tai uskonnon- ja omantunnonvapautta.

Brittilään otetaan paljon enemmän maahanmuuttajia kuin Suomeen. Maahanmuuttajista suuri osa on muslimeja. On luonnollista, että mitä enemmän Brittilässä on muslimeja, sitä enemmän muslimit vaativat ja mitä enemmän on vaatimuksia sekä vaatijoita, sitä enemmän vaatimukset painostavat ja sitä enemmän vaatimuksilla on painoa. Muslimien käsitykset eivät ole yhteneviä länsimaisen moraalin kanssa.

EU pyrkii yhtenäistämään maahanmuuttopolitiikkaa, jonka seurauksena Suomeen otettaisiin vielä enemmän maahanmuuttajia kuin nykyään. Suomi ei pärjää edes nykyisen maahanmuuttajapolitiikkansa kanssa ja integraatio on epäonnistunut Suomessa toistuvasti, minkä huomaa esimerkiksi siitä, miten somaliväestö tekee satakertaisesti enemmän ryöstöjä kuin kantaväestö. Britannian tilanne ei ole mahdoton Suomessa. Suomessa rikotaan jo nyt Suomen perustuslakia ja sen toisen luvun perusoikeuksia muslimien miellyttämiseksi. Suomen perustuslaki kieltää erilliskohtelun, eli segregaation, eli samanlaisten palvelujen tarjoamisen erikseen eri ryhmille. Silti tätä tehdään Suomessa.

Jos tämä jatkuu, teidän lapsenne tullaan pakottamaan palvomaan Allahia täysin riippumatta siitä, mitä mieltä te olette.

Ei kommentteja: