maanantai 14. heinäkuuta 2008

Ristiretket olivat muslimien vika

Yhdysvaltain laupias pelastaja, ihmiskunnan vapahtaja ja yleisesti ottaen messias Barack Obama, joka on lapsuudessaan palvonut Koraania sekä Muhammedia ja jonka isä oli islamisti, heitti CNN:n haastattelussa, että islamismissa on tapahtunut tietynlainen muutos, jolla on tekemistä länsimaisten valtioiden ja USA:n epäonnistumisiin suhteissaan islamismiin.

Joo... EHKÄ BIZARRO-MAAILMASSA.

Islam ei ole muuttunut mihinkään siitä, millainen se on ollut koko historiansa ajan ja länsimaisella politiikalla ei ole mitään tekemistä islamistisen jihadin kanssa. Olen jo kirjoittanut siitä, miten Koraani suoraan käskee vainoamaan vääräuskoisia ja miten tämä niin sanottu "miekan jae" kumoaa kaiken Koraanissa kerrotun vääräuskoisten hyvästä kohtelusta ja toimii todellisena teologisena perusteena kaikelle muslimien tekemälle väkivallalle vääräuskoisia, eli kaikkia muita, kohtaan.

Islamistinen väkivalta alkoi Muhammedista. Siinä missä Jeesus oli ammatiltaan puuseppä ja Buddhan elämä keskittyi meditaation ympärille, Muhammed menestyi oikein hyvin sotalordina ja juutalaisten vainoajana. Itse asiassa jos kaikki islamismin ja Muhammedin opetusten vuoksi kuolleet laskettaisiin yhteen, ei Hitlerillä olisi mitään jakoa edes perintöprinsessaksi, vaan Muhammed vetäisi kotiin kerralla koko potin ja vielä lohdutuspalkinnot päälle.

Muhammedin elämä ja teot, lyhennetty versio:
610 jKr. - Muhammed väittää arkkienkeli Gabrielin kertoneen hänelle Jumalan sanan.
622 jKr. - Muhammed muuttaa Medinaan.
624 jKr. - Badrin taistelu, joka on ensimmäinen kerta, kun muslimit ryhtyvät sotimaan muutoin kuin itsepuolustukseksi. Myös ensimmäinen kerta, kun muslimit ryhtyvät sotimaan. Myöhemmin Muhammed huomasi juutalaisten suhtautuvan häneen ja hänen opetuksiinsa epäluuloisesti, joten hän karkotti Quanyqua-heimon juutalaiset Medinasta. Sitten Muhammed määräsi tyypit nimeltään Abu Afakin, Asma bint Marwanin ja Ka'b al-Ashrafin salamurhattavaksi.
625 jKr. - Uhudin taistelu. Myöhemmin Muhammed karkotti juutalaisen Banu Nadir -heimon.
627 jKr. - Muhammed hävittää juutalaisen Qurayza-heimon.
628 jKr. - Muhammed hävittää ja alistaa Khaybar-heimon juutalaisia.
[ Muhammedin elämästä ja islamin alkutaipaleesta voi lukea esimerkiksi täältä. ]
[ Muslimien hadithit kertovat muslimien traditioista ja sira on ns. profeetan teot, eli Muhammedin biografia. Koraania ei voi tulkita ilman näitä. ]
[ Muhammedin elämänkerrasta on kirjoitettu paljon kirjoja, osa tarkempia kuin toiset. Yksi hyvä vaihtoehto on Alfred Guillaumen The Life of Muhammad: A Translation of Ibn Ishaq's Sirat Rasul Allah, joka on englanninkielinen käännös muslimin kirjoittamasta ensimmäisestä tunnetusta Muhammedin elämänkerrasta. ]

Sen lisäksi, että Muhammed henkilökohtaisesti aiheutti tällaisen määrän väkivaltaa, sotaa ja kuolemaa, oli Muhammed pedofiili ja hän kehotti ihmisiä raiskaamaan. Islamin keskeisimpiin oppeihin kuuluu ajatus Muhammedista täydellisenä miehenä, jonka tekoja jokaisen hyvän muslimin tulee jäljitellä ja jonka elämä oli esimerkilistä islamin toteuttamista. Islamistinen väkivalta ja suvaitsemattomuus tietenkin jatkui Muhammedin kuoleman jälkeen melko pitkälti täysin samalla tavalla. "Melko pitkälti täysin samalla tavalla" tarkoittaa tietenkin "Aivan samalla tavalla, mutta kehittyneemmällä aseteknologialla." Esimerkiksi ristiretket.

Ristiretkiä pidetään koko kristikunnan synkimpinä aikoina. Siitä ei olla ylpeitä. Muslimit puolestaan eivät häpeä jihadia ja sitä, miten ristiretket tapahtuivat vasta satoja vuosia sen jälkeen, kun islamistinen jihadismi lähti valloittamaan kristittyjen maita Euroopassa. Sillä, kuka aloitti, ei tietenkään ole mitään väliä, koska tapettuja ihmisiä se ei paljoa helpota ja muutenkin historiallisten asioiden kaiveleminen sen sijaan, että yritettäisiin löytää nykyiselle maailmantilanteelle kaikin puolin hyvä ratkaisu. Kysymys on kuitenkin siitä, että poliittisesti korrektit "suvaitsevaiset" ja myös islamistit tykkäävät hyväksikäyttää ristiretkiä jollain kummallisella tavalla syyllistääkseen länsimaita, mutta eivät kuitenkaan tajua ottaa selvää ristiretkien todellisista syistä ja taustoista.

Puoli vuosituhatta muslimien jihadointia pitkin kristikunnan:
635 jKr. - Muslimit valloittavat ensimmäisen kristityn kaupunkinsa.
638 jKr. - Muslimit valloittavat Jerusalemin ja siinä ohessa tappavat kristittyjä pyhiinvaeltajia.
642 jKr. - Muslimit valloittavat Egyptin.
652 jKr. - Muslimit rosvoavat Italiaa.
668 jKr. - Muslimit piirittävät Konstantinopolin.
715 jKr. - Muslimit valloittavat Espanjan.
732 jKr. - Muslimit hyökkäävät ensimmäistä kertaa Ranskaan.
846 jKr. - Muslimit hävittävät Roomaa.
1095 jKr. - Ensimmäinen ristiretki alkaa.
[ Ristiretkistä on kirjoitettu tuhansia kirjoja. Hyvä, ja vittumainen, teos, joka varsinkin kaikkien "suvaitsevaisten" tulisi lukea, on Robert Spencerin kirja The Politically Incorrect Guide to Islam (and the Crusades). ]
[ Muslimit ovat vaatineet anteeksipyyntöä ristiretkistä, mutta eivät ole kertaakaan pyytäneet anteeksi omasta jihadistaan. ]

Harmi, että tähänkin pätee "suvaitsevaisten" logiikka, jolla he onnistuvat selittämään itselleen ja muille samalla tavalla aivopestyille, että ristiretket eivät kuitenkaan olleet millään tavalla kiinni islamistien tekosista. "Suvaitsevaisten" logiikka on siitä hankalaa, että sille ei oikein voi sanoa mitään vastaan, koska sillä ei ole mitään yhteyttä mihinkään, mikä liittyy todelliseen maailmaan.
"Jos sinulla on kaksi omenaa ja kumpikaan ei ole punainen, montako kurpitsaa tarvitaan vaihtamaan palanut lamppu?" Hyvä, kun olettaisi, että liioittelisin, mutta valitettavasti asia on vieläkin pahempi. "Suvaitsevaiset" eivät nimittäin yleensä osaa kirjoittaa monimutkaisia sanoja, kuten "omena".

Kristikunnan ja islamistien väliset taistelut saavuttivat lakipisteensä Wienissä vuonna 1683, jolloin ottomaanien imperiumilla (islamisteja) oli mahdollisuus vallata koko läntinen maailma. Strategisesti Wienin sijainti olisi helpottanut islamistien jihadointia ja, jos paska mäihä olisi käynyt, koko kristikunnan ja silloisen läntisen kulttuuripiirin kukistumista. Syyskuun 11. islamistien sotaonni kuitenkin kääntyi, kun kristittyjen allianssi, jota johti Puolan kuningas Jan "Kiho III" Sobieski, saapui Wieniin muiluttamaan islamisteja.

Jihad jatkui kansanmurhilla, jotka eivät kiinnostaneet länsimaita ennen kuin 318 vuotta myöhemmin, kun islamistit päättivät kassittaa Bushin ja WTC-tornit. Tämän jälkeen on tehty yli 11400 kuolettavaa iskua, joiden motiivina on ollut islam. Yli 11400. Se on enemmän kuin mitä kaikkien muiden maailman uskontojen nimissä on tehty yhteensä. Teoille löytyy suora teologinen oikeutus Koraanista, eikä sitä voida pitää millään tavalla islamin vastaisena. Teot heijastavat suoraan islamin historiaa ja Muhammedin toimintaa, jonka tulisi toimia islamin mukaan esimerkkinä kaikkien islamistien toiminnalle.

3 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Obama edustaa perusvasemmistolaista maailmankuvaa, jossa kolmannen maailman valtiot ja ihmiset ovat pelkkiä lännen pelinappuloita. Ne reagoivat vain lännen toimiin eikä niillä ole omaa itsenäistä agendaa tai tavoitteita puhumattakaan kyvystä toteuttaa niitä.

Toisella puolella (arabit) uhristatusta käytetään härskisti hyväksi ja pyritään välttelemään vastuuta omista virheistä. Tämä on jatkunut niin kauan kuin minä muistan.

Omista ongelmista syytetään kolonialismia, orientalismia, siionistien salaliittoa ja islamofobiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Konstantinus suuri ”kääntyi” kristinuskoon v. 312jkr ja hän ylipappina (Pontifex Maximum) otti käyttöön nimen Vicarius Christi (Kristuksen sijainen). Konstantinuksen uudesta uskonnosta tuli Rooman katolinen (yhteinen, yleinen) kirkko. Rooman kansalaisista tehtiin kristittyjä ilman katumusta ja kääntymystä. Osa alkuseurakunnastakin eksyi mukaan tähän katoliseen uskontoon, josta tuli Rooman uusi uskonto. Kirkon johtajana Konstantinus rakennutti ”kristityille” kirkkoja, mutta samalla hän myös toimitti vihkimyksiä pakanatemppeleille. Konstantinuksen katolisessa uskonnossa oli aluksi paljon vapautta ja se hyväksyi paljon erilaisuutta, mutta pikku hiljaa katolinen kirkko ujutti yhä enemmän pakanallisia oppeja ja riittejä ns. Rooman katoliseen kristinuskoon. Rooman katolinen kirkko syntyi siis kolmesataa vuotta myöhemmin kun alkuseurakunta näki päivänvalon. Rooman katolinen kirkko on surkeast ja läpinäkyvästi toteutettu valhejäljitelmä Jumalan seurakunnasta. Mikä olisikaan saatanalle mieluisampaan kun luoda oma kirkko, jonka sanoo olevan Jumalan seurakunta, vaikka todellisuudessa se on kirkkoinstituutio pakanuuden asuun puettuna, joka on vääristänyt totuuden ja tehnyt totuudesta valheen ja valheesta "totuuden". Eikö tällainen suunnitelma ja toteutus olisi saatanallinen "mestariteos", joka eksyttäisi paljon ihmisiä kadotukseen? Kyllä olisi ja on, sillä juuri tuollainen instituutio on katolinen kirkko. Kirkkolaitos toteutti aikoinaan ristiretkiä tappaen ihmisiä. Koska monet ihmiset luulevat kirkon olevan Raamatun ilmoittama seurakunta, niin he virheellisesti luulivat Jeesuksen opetuslasten suorittavan nuo hirmuteot. Mutta noiden hirmutekojen takana olivat uskonnolliset pyövelit, eli Jumalan seurakuntaa jäljittelevä kirkkolaitos. Todellinen Jeesuksen opetuslapsi ei osallistu miekkalähetyksen kaltaisiin veritöihin.

Kun maailma valheellisesti luulee katolisen kirkon olevan Jumalan seurakunta, niin katolisen kirkon todellinen isäntä saa kaikella valheen voimalla mellastaa kirkossa vaikuttaen sen papeissa pedofiliaa ja muita seksiskandaaleja ym. Maailma osoittaa sormeaan ja sanoo, että vai uskovia, hyi, hyi. Saatana myhäilee saadessaan kaiken kirkossa tapahtuvan perversion ja synnin kautta maailman ihmiset karttelemaan uskoa ja Jumalaa. Mutta nämä karttelevat ihmiset eivät tajua, että kirkko onkin kuin Babylonialaisen pakanuuden museo, joka tarjoaa kirkon jäsenille pakanuuden riittejä kirkkoveroja vastaan. Katolinen kirkko ei ole siis Jumalan seurakunta, vaan sielunvihollisen valhejäljitelmä seurakunnasta.

Lähde: http://koti.phnet.fi/petripaavola/zeitgeist_elokuva.html#3

Anonyymi kirjoitti...

Rooman katolinen kirkko syntyi siis kolmesataa vuotta myöhemmin kun alkuseurakunta näki päivänvalon. Rooman katolinen kirkko on surkeast ja läpinäkyvästi toteutettu valhejäljitelmä Jumalan seurakunnasta. Mikä olisikaan saatanalle mieluisampaan kun luoda oma kirkko, jonka sanoo olevan Jumalan seurakunta, vaikka todellisuudessa se on kirkkoinstituutio pakanuuden asuun puettuna, joka on vääristänyt totuuden ja tehnyt totuudesta valheen ja valheesta "totuuden". Eikö tällainen suunnitelma ja toteutus olisi saatanallinen "mestariteos", joka eksyttäisi paljon ihmisiä kadotukseen? Kyllä olisi ja on, sillä juuri tuollainen instituutio on katolinen kirkko. Kirkkolaitos toteutti aikoinaan ristiretkiä tappaen ihmisiä. Koska monet ihmiset luulevat kirkon olevan Raamatun ilmoittama seurakunta, niin he virheellisesti luulivat Jeesuksen opetuslasten suorittavan nuo hirmuteot. Mutta noiden hirmutekojen takana olivat uskonnolliset pyövelit, eli Jumalan seurakuntaa jäljittelevä kirkkolaitos. Todellinen Jeesuksen opetuslapsi ei osallistu miekkalähetyksen kaltaisiin veritöihin.

Kun maailma valheellisesti luulee katolisen kirkon olevan Jumalan seurakunta, niin katolisen kirkon todellinen isäntä saa kaikella valheen voimalla mellastaa kirkossa vaikuttaen sen papeissa pedofiliaa ja muita seksiskandaaleja ym. Maailma osoittaa sormeaan ja sanoo, että vai uskovia, hyi, hyi. Saatana myhäilee saadessaan kaiken kirkossa tapahtuvan perversion ja synnin kautta maailman ihmiset karttelemaan uskoa ja Jumalaa. Mutta nämä karttelevat ihmiset eivät tajua, että kirkko onkin kuin Babylonialaisen pakanuuden museo, joka tarjoaa kirkon jäsenille pakanuuden riittejä kirkkoveroja vastaan. Katolinen kirkko ei ole siis Jumalan seurakunta, vaan sielunvihollisen valhejäljitelmä seurakunnasta.

Lähde: http://koti.phnet.fi/petripaavola/zeitgeist_elokuva.html#3