torstai 23. lokakuuta 2008

Aamulehti jatkaa MTV3:n aloittamaa valehtelukampanjaa

Pikaisesti jatkoa kirjoitukselle "MTV3 on asiallinen". Pikaisesti, koska on mennyt koko päivä vastaillessa puhelimeen ja sähköposteihin.

Kävin tänään tekemässä rikosilmoituksen MTV3:sta, koska MTV3 oli vääristellyt sanomisiani suorassa televisiolähetyksessä ja vielä jatkanut valehtelemistaan Internet-sivuillaan, joissa MTV3 oli leimannut minut rasistiksi. Ilmoitus lähti nimikkeellä "törkeä kunnianloukkaus", sillä MTV3:n temppu täyttää törkeän kunnianloukkauksen tunnusmerkistön. Toinen mokoma on Aamulehti, joka kirjoittaa minusta seuraavalla tavalla; "Perussuomalaisten ehdokkaan blogissa käytetään ulkomaalaisista halventavaa kieltä ja ehdokas pitää natsilippua parvekkeella." Aamulehti valehtelee vielä MTV3:eakin törkeämmällä tavalla, joten mikäli Aamulehti ei tule korjaamaan valheitaan, tulen tekemään myös Aamulehdestä rikosilmoituksen.

Myönnän, että olen käyttänyt ulkomaalaisista halventavaa kieltä. (Nyt kaikki "journalistit" kuulolle! Ottakaa äkkiä tuo edellinen virke, älkääkä missään tapauksessa huomioiko mitään seuraavista!) Nimittäin olen haukkunut Ranskan presidentti Nikolas Sarkozyä muun muassa saatananpalvojaksi ja Sithin mustaksi lordiksi. Sarkozy ei ole suomalainen. Aion haukkua Sarkozyä vastaisuudessakin, mikäli EU:sta päin kuuluu tulevaisuudessakin hänen hulluja unelmiaan diktatuurista. Uskoakseni olen myös sanonut ruman sanan tai pari koskien George W. Bushia. Muita ulkomaalaisia en ole haukkunut, eikä minulla ole mitään aikomustakaan haukkua. Tämä johtuu siitä, että ulkomaalaiset ovat samanlaisia ihmisiä kuin me kaikki muutkin ja maahanmuuttopolitiikan ongelmat eivät ole heidän vikansa, vaan Astrid "Sleepy Sleeper" Thorsin, Matti "Hitler" Vanhasen ja muiden vastaavien, jotka pitävät ihmisiä ainoastaan leluina ajaessaan mielipuolista valtapolitiikkaansa.

Natsilippua en ole vielä parvekkeellani nähnyt. Tahtoisin kovasti tietää, mistä Aamulehden "toimittaja" oli repäissyt moisen älyttömyyden, koska missään koko universumissa ei ole yhtä ainoaa lähdettä, joka edes etäisesti viittaisi tuollaiseen. Arvioni on, että "toimittaja" joko oli tullut töihin kännissä tai hän tahtoi mustamaalata minua entisestään, koska olen kehottanut ihmisiä boikotoimaan Alma Mediaa, joka omistaa Aamulehden. En tiedä, onko asioilla minkäänlaista yhteyttä, mutta ainakin mokoma huomio selittäisi aavistuksen lisää Alma Median motiivista tehdä, mitä he tekivät. Vaikka ei selittäisi, se vahvistaa teesiä, että Alma Mediaa kannattaa boikotoida, koska Alma Media valehtelee.

24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pistetään tämä tännekin. Lähetin aiheen tiimoilta sähköpostia Aamulehden jutun kirjoittaneelle Taneli Heikalle otsikolla "Kerrostaloasuntojen tupakointiviritteisten alueiden sisustusratkaisut poliittisen korrektiuden sekä asuntomarkkinoiden hintaheilahtelujen konstekstissa". Tässä ko. maili:

"Hyvä Taneli,

kirjoitatte tämän päivän Aamulehdessä, että "Perussuomalaisten ehdokas pitää natsilippua parvekkeella." Olen itse aikeissa äänestää sunnuntaina ko. puolueen ehdokasta, joten tämä tieto sai uteliaisuuteni heräämään.

Oma näkemykseni nimittäin on, että parvekesisustuksessa tulisi painottaa tyylikkäitä ruukkukasveja sekä ergonomisesti ja esteettisesti miellyttäviä tuolikalusteita. Kaikkinaisten julisteiden ja lippujen näytteille asettaminen parvekkeella on mielestäni moukkamaista, ja jos kyseessä on vielä noin tökerösti kuvioitu kankaanpala kuin tekstistänne käy ilmi, voidaan perustellusti puhua jopa barbarismista. Tuollaiset parvekesisustukselliset ratkaisut ovat myös omiaan laskemaan koko taloyhtiön arvostusta, ja aiheuttavat näin asuntojen arvon laskua. Asiasta tekee erityisen raskauttavan se, että asuntomarkkinat ovat käsittääkseni muutenkin myllerryksen partaalla uumoillun finanssialan kriisin vuoksi.

Toivoisinkin, että kertoisitte minulle lähteen, josta tämä tietonne perussuomalaisehdokkaan parvekkeellaan pitämästä natsilipusta on peräisin. Mikäli ko. puolueen ehdokas nimittäin käyttäytyy noin tökerösti, minä äänestän Kokoomusta. Aion käydä äänestämässä sunnuntaina puoliltapäivin, joten odotan yhteydenottoa sähköpostitse ko. ajankohtaan mennessä."

Anonyymi kirjoitti...

Korjaisisin vain sen verran, että Alma ei omista M(oku)TV3sta, vaan kolmosen omistaa Bonnier.

Jiri Keronen kirjoitti...

Totta. Korjaan tämän virheen.

Veikko Suvanto kirjoitti...

Miksi blogisi katosi toistamiseen US:n blogisivustolta?

Anonyymi kirjoitti...

Minua ei yhtään sureta se, että lesbo sai potkut. Lesbo päätoimittajana on vähän sama kun ext-SETAlainen presidenttinä...

Muuten olen kuitenkin kanssasi Aamulehdestä aivan samaa mieltä. Lopetin itse Aamulehden tilaamisen, koska en halua enää rahoittaa vihervasemmistolaisen propagandan levittämistä.

Kehoitan lisäksi kaikkia muita tekemään samoin: Elämä ilman Aamulehteä on paljon mielyttävämpää: vähemmän jätepaperia (luonto säästyy), vähemmän "käämien palamisia" jne jne.

Mielestäni tämän oikeistolehtien (Aamulehtikin oli joskus isänmaallinen ja oikeistolainen) tärviön syys on Tampereen Punikkiopiston tiedotusopin laitoksella. Sieltä nämä "pätevät jornalistit" tulevat imettyään ensin vuosikausia vihervasemmiston propogandaa... Tämä tuholaislauma levittäytyy sitten kaikkiin medioihin ympäri valtakuntaa ja "sama kaiku on askelten"....

Tsemppiä sinulle taisteluun näitä läpimätiä propagandalaitoksia vastaan ja onnea vaaleihin!

t. Aamulehden ext-tilaaja

Jiri Keronen kirjoitti...

Tämä alkaa olla yksinkertaisesti pöljää. Ensin Uusi Suomi uutisoi vastikettani MTV3:lle, sitten Uusi Suomi poistaa blogini. Way to go!

Veikko Suvanto kirjoitti...

Mainitsiko US joitakin ehtoja antaessasi sinulle blogisivustonsa uudelleen käyttöön tähän tapaukseen liittyen, esim. että se olisi käytössäsi vain määrätyn ajan?

Anonyymi kirjoitti...

Aamulehti ja MTV3 boikottiin. Asian tiimoilta jokin kampanjointi heti pystyyn ja adressit.comiin myös.

Anonyymi kirjoitti...

Aamulehti julkaisi tänään oikaisun alla olevalla sanamuodolla (s. A08).

"Oikaisu

Torstain Aamulehdessä selostettiin MTV:n vaalikeskustelua. Keskustelua referoineessa jutussa väitettiin, että perussuomalaisten nimeltä mainitsematon kuntavaaliehdokas olisi pitänyt natsilippua parvekkeella. Tieto ei pitänyt paikkaansa."

Anonyymi kirjoitti...

oletko samaa mieltä lesboista kun mikko69, jiri? et ole vastannut siihen aikaisemminkaan, nyt vaadin sitä juuri ennen vaalipäivää!

Jiri Keronen kirjoitti...

En ole. Lesbot ovat aivan samanlaisia ihmisiä kuin kaikki muutkin, eikä ole oikein kick/bannata lesboa mistään työpaikasta vain hänen lesboutensa vuoksi. On ihan sama, ketä ihminen panee, kunhan ei lasta, kuten Muhammed.

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni ei ole missään nimessä yhdentekevää mitä tai ketä lehden päätoimittaja panee: Haluaisitko lukea lehdestä juttuja, jonka on kirjoittanut esim. eläimiinsekaantuja? Tai jonkun ählämin panopuu? Täytyy muistaa se, että päätoimittaja pystyy käyttämään lehteään tehokkaana levityskanavana omille - sairaille - näkemyksilleen.

Olen samaa mieltä siitä, että myös henkisesti poikkeavilla yksilöillä on paikkansa tässä yhteiskunnassa, mutta ei maakuntalehden päätoimittajana. Minua ei sunkaan haittaa jos esim. lakaisukoneen kuljettaja on mikä on - kunhan ei erikseen tee siitä suurta numeroa ja pitäytyy lain sallimissa rajoissa.

Lehdän päätoimittaja pitäisi olla mielestäni suoraselkäinen isänmaallinen hetero - nainen tai mies. Mieluummin hänellä saisi olla lapsia, jotta hänen elämällään olisi myös sitä kautta jotain jatkuvuutta. Lapset tuovat ihmiselle sellaista perspektiiviä asioihin, jota nyky-Suomessa todellakain tarvittaisiin...

Anonyymi kirjoitti...

onks sulla,mikkko69 oma blogi jossain? olis kivaa tulla kommentoimaan sinne. on sen verran vanhoilliset kannat sulla että synt. vuosi on kai 1869 tai jotain? muuten, jiri äänestän sinua sillä vastaus oli oikea kysymykseeni.

Anonyymi kirjoitti...

"jiri äänestän sinua sillä vastaus oli oikea kysymykseeni."

Mun mielestä vastaus oli typerä. Eihän lesbolle käsittääkseni paneminen ole edes fyysisesti mahdollista. Ei ne pane, ne rakastelee. Homo kylläkin pystyy panemaan koska hänellä on siihen vaadittava elin, mutta siinäkin pitää muistaa vanha vankilan sananlasku: "Ei se oo homo, joka panee, vaan se jota pannaan."

Siis itse ainakin olen isoilta pojilta kuullut tämmösen:
- Tiedätkö, mitä on rakastelu?
- Se on sitä, mitä naiset tekee kun niitä nussii.

Jiri Keronen kirjoitti...

"Eihän lesbolle käsittääkseni paneminen ole edes fyysisesti mahdollista."

...olennaista. Sovitaan, että ne käyttävät vaikkapa sträpäriä tai dildoa ja panevat sillä.

Haluaisitko lukea lehdestä juttuja, jonka on kirjoittanut esim. eläimiinsekaantuja? Tai jonkun ählämin panopuu?

Jos en halua lukea sellaisia juttuja, minun ei ole pakko lukea sellaisia juttuja. Eläimiin sekaantuminen on laitonta, mutta lesboilu ei ole laitonta. En tiedä Johanna Korhosesta yhtään mitään median kertomaa enempää, mutta jos hän on ammattitaitoinen toimittaja, hän pyrkii objektiivisuuteen riippumatta siitä, mikä hänen seksuaalisuutensa on.

Journalistinen ammattitaito ei liity ihmisen seksuaalisuuteen, eikä ole oikein syrjiä ihmisiä sellaisten tekijöiden perusteella, joita ihminen ei voi itse valita. Jos ihminen kuitenkin osoittaa, että nämä tekijät (kuten vaikkapa seksuaalinen suuntautuminen) vaikuttavat hänen ammattitaitoonsa ja objektiivisuuteensa, silloin hänelle saa antaa potkut, riippumatta siitä, onko hän lesbo vai ei. En tunne Johanna Korhosen tapauksen kaikkia yksityiskohtia, mutta tietääkseni yksikään perustelu hänen potkuilleen ei koskenut hänen journalistista ammattitaitoaan.

Anonyymi kirjoitti...

Laitoitko vastineen MTV3:n tv-toimitukselle ja internet-toimitukselle sekä Aamulehteen? Heidän pitää julkaista ne, muuten rikotaan toimittamisen eettisyyttä vastaan toistamiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Eläimiin sekaantuminen on laitonta, mutta lesboilu ei ole laitonta.

Itse asiassa eläimiin sekaantuminen on ollut vuodesta 1971 lähtien ihan laillista, kunhan eläimelle ei aiheudu siitä mitään kärsimystä. Tuskin moni silti tahtoisi eläimiin sekaantujaa lehtensä päätoimittajaksi, vaikka kaikki lait ja asetukset täyttyisi viimeistä piirtoa myöten...

Anonyymi kirjoitti...

"Sovitaan, että ne käyttävät vaikkapa sträpäriä tai dildoa ja panevat sillä."

No tuohan kertoo aivan selvästi siitä, että miestähän nämä lesbona itseään pitävät naisetkin loppujen lopuksi kaipaavat, koska käyttävät tuollaisia muovisia korvikkeita.

Miksi siis tyytyä muoviseen kun aitoakin on tarjolla (vaikkakin todellisessa rakkaudessa ja parisuhteessa ei olekaan kyse vain seksistä)?!

Anonyymi kirjoitti...

mtv3:en tarkoituksena oli ilmeisesti vähentää puolueen ja sun kannatustas noilla heitoillansa, mutta taitaakin käydä päin vastoin. Vähän niin kuin Astrid Thorsin heitto perussuomalaisista rasistisina. Toivon syvästi että sinut valitaan Turun valtuustoon, koska ajat minullekin tärkeää asiaa, sananvapautta.

Ajatusrikolliseksi leimattu Seppo Lehto sinunkin asiallasi kirjoitti...

Osanottoni - vaaliboikotointi ja vääristely on kohtalonamme

Tänään 26.10.2008 näemmekö kiisikö sana Seppo Lehdon 637 ehdokkuuden puolesta tarpeeksi vai onnistuiko Tampereen poliisi Anssi Köykän, Uuden Suomen, Aamulehden Matti Apunen ja Jorma Pokkinen yhteistyössä muiden vastaavien kanssa vaalima vaalirauhan häirintä ja vaaliehdokkaaseen kohdistunut boikotointi, sekä jopa rikolliset toimet mm. vapauden riistona, julisteiden tuhoamisena jne?

Miten on Keronen joko olet iloisemmalla päällä ennen tulosten julkaisua?

Olisiko niin että viet Mäenpään paikan Turun valtuustossa ryhmäsi kanssa?

Seppo Lehto Tampere

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon, et päässyt valtuustoon!

Anonyymi kirjoitti...

Täältä tuli ääni muttei riittänyt tällä kertaa.

Onnea jatkoon MTV3 caseen.

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoittaako toi PS:n SMP:ltä pöllimä hokema "pulinat pois!" että sananvapautta saa ja pitää rajoittaa?

Tasogare kirjoitti...

"Perussuomalaisten ehdokkaan blogissa käytetään ulkomaalaisista halventavaa kieltä ja ehdokas pitää natsilippua parvekkeella."

Siis..

.. wut?

Niinku.. mitä? Onko Suomessa
vielä jokin lehti, johon voi
luottaa? o_O