keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

EU-kriittinen kiertue Turku ja The End of Nations

Perussuomalaiset nuoret järjestää Turun pääkirjaston Studiossa 2.5. EU-kriittisen tapahtuman. Tapahtumassa käydään läpi muutamia EU:n perusasioita, joita ihmisille ei yleensä kerrota mediassa, minkä jälkeen tapahtumassa näytetään irlantilaisten valveutuneiden kansalaisten tekemä Lissabonin sopimuksesta kertova dokumenttielokuva The End of Nations.

Tilaisuudessa ovat äänessä myös eurovaaliehdokkaat Vesa-Matti Saarakkala, Sampo Terho ja Lauri Heikkilä. Tapahtuma on kokonaan ilmainen ja tapahtumaan kuuluu kahvitarjoilu.

Tapahtuma alkaa kello 12 ja elokuva alkaa noin 12:30. Elokuva kestää noin 1,5 tuntia ja siinä on suomenkieliset tekstitykset. Olen henkilökohtaisesti kääntänyt elokuvan ja tehnyt tekstitykset, joten tekstitysten laatu on aivan järkyttävän surkea, sillä kuulun perussuomalaisiin ja olen sen vuoksi sekä a) juntti että b) kielitaidoton.

Tervetuloa!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"kuulun perussuomalaisiin ja olen sen vuoksi sekä a) juntti että b) kielitaidoton"

"Tapahtumaan on kokonaan ilmainen ja tapahtumaan kuuluu kahvitarjoilu."

Tietoista metatason itseironiaa vaiko (kenties aikaisin aloitetusta vapunvietosta johtuva) kielellinen möhläys? Vain luoja tietää.

Jiri Keronen kirjoitti...

Sekä että.

Anonyymi kirjoitti...

Sampon mainoksessa EU on hyvä asia meille kaikille?

Buji kirjoitti...

Luin juuri uudestaan legendaarisen Eino Poutiaisen kirjan 'Melkoisen kovaa leikkiä'. Suosittelen sitä nuoremmallekin aktivistisukupolvelle. Saa vähän perspektiiviä. Näkee mitkä asiat politiikassa ovat muuttuneet ja mikä (sisäinen riitely) pysyy.

Jiri Keronen kirjoitti...

EU:ssa on paljon hyvää. EU:ta kohtaan tulee kuitenkin olla kriittinen, koska EU ei ole täydellinen. Ihmiset monesti sekoittavat EU-kriittisyyden ja EU-vastaisuuden toisiinsa, mikä on pöljää.

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko Jiri nyt laittaa sen The End of Nations leffan myös Youtubein että me muutkin voisimme katsoa sen suomenetuna?
Kiitos

Jiri Keronen kirjoitti...

Leffa tulee ilmestymään YouTubeen, kunhan saan jostain käsiini ohjelman, jolla tekstitykset saa pistettyä itse videotiedostoonkin.

Anonyymi kirjoitti...

Vidmex ehkä.

http://www.vidmex.com/tutorials/insert_subtitles.html

Anonyymi kirjoitti...

Tämä saattaa olla osittain toisinto. En ole varma, tuliko ensimmäinen lähetys. Eksyin tälle kiintoisalle sivustolle muutaman mutkan kautta, lähtien LIBERTAS.EU:sta.

Luonnollisesti minä ja kaikki isänmaalliset ihmiset tietävät EU-jäsenyyden olevan laiton. Periaatteessa jokaisen sotilasvalan tehneen velvollisuus on ilmoittaa vehkeilystä isänmaata vastaan. Muuten, mikä lie nukuttanut tuomarikunnan ruususenuneen?

Käsitykseni mukaan maailmantalous tullaan ajamaan sellaiseen tilaan, että otetaan käyttöön uusi talousjärjestelmä. Todennäköisesti nykyiset maksuvälineet poistetaan ja tilalle otetaan kaikenkattava asiointiväline, ihonalainen mikrosiru.

Maailma on kovin pirstoutunut ja vetää helposti harrastamaan nippelitietoutta. Siksi kannattaa aika ajoin pysähtyä miettimään ajallisen elon tärkeimpiä kysymyksiä.

Mielestäni tähän kannattaa keskittyä ensin: Ei ole elämää Kristuksen ulkopuolella. Hän antoi henkensä koko maailman edestä. Siispä tärkein kysymys kuuluu: Mitä itse kukin tekee Jeesuksellaan?

Koska Raamattua ei voi muuttaa, Uuden maailmanjärjestyksen luominen johtaa 3. maailmansotaan ja Harmagedonin taisteluun. Älkäämme hämmästykö, jos Venäjä hyökkää ensin Israeliin. Sitä kutsutaan Googin sodaksi. Älkäämme hämmästykö, jos uudestisyntyneet kristityt temmataan ensin pois maapallolta.

Etsivä löytää pelastuksen Raamatusta. Herra on siunannut meitä lukutaidolla ja suomenkielisellä Raamatulla. Käyttäkäämme hyödyksi nämä arvokkaat asiat.
Kirjoitti Jyrki Soini.

Ps. suosittelen: luominen.fi ja rukousystävät.fi