perjantai 24. huhtikuuta 2009

Alexander Stubb on reptiliaaniavaruusolento

Olen saanut viime aikoina kuulla melko monelta taholta teorioita niin kutsutuista "reptiliaaneista". Nämä reptiliaanit ovat kuulema liskomaisia avaruusolentoja, jotka pystyvät muuttamaan muotoa ja jotka punovat salaliittoa hallitakseen maailmaa. Teorioiden mukaan monet korkeilla ja näkyvillä paikoilla olevista poliitikoista, liikemiehistä ja muusta eliitistä ovat oikeasti reptiliaaneja, jotka ainoastaan esittävät olevansa ihmisiä.

Skeptisenä luonteena olin tietysti epäileväinen näiden reptiliaanien ja teorioiden suhteen, enkä oikein pitänyt niitä minään muuna kuin salaliittohaihatteluna ja hihhulointina. Eilen sain kuitenkin sähköpostiini hyvin luotettavalta lähteeltä autenttisen valokuvan, joka todistaa aukottomasti, että reptiliaaneja todellakin on olemassa, ja yksi näistä lisko-olennoista on kukas muukaan kuin oma ulkoministerimme Alexander Stubb.

Ymmärrän, jos tämä on joillekin vaikea niellä, sillä minullekin oli. Siitä huolimatta todisteet puhuvat puolestaan;Feikki? Tee omat johtopäätöksesi!

EDIT: Koska paljastin tämän totuuden Alexander Stubbista avaruusolentona, päätti Photobucket jäädyttää accountini. Photobucket on salaliitossa Stubbin kanssa. Saatana.

EDIT II: Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, vaan arvokkaat kuvani ovat taas linjoilla.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Photoshopattu! Näkyy pikseleistä!

Anonyymi kirjoitti...

Ahahah, siis siksi Stubb vaikuttaa niin yli-inhimilliseltä. Hyvä kevennys.

Blog Girl kirjoitti...

Heh..näin on :D

Anonyymi kirjoitti...

Nyt meni pahasti vikaan!!! Kuvassa on selvästi Jari Sarasvuo ja taustalla oleva henkilö on Jussi Halla-aho naamioituna vaimonsa Hillan lukulaseja käyttäen.

Hyvä yritys Jiri, mutta ei mennyt läpi, vaika yhdennäköisyyttä stuppiin olikin vähäsen!

Ps. Kuva on otettu tampereen lenin museon aulassa viime viikkonloppuna.

Fin Fang Foom kirjoitti...

No hemmetti. Tämähän kertoo vain siitä, että Suomi on maailmanpoliittisesti merkittävä valtio. Eiväthän ne reptiliaanit muuten tänne jaksaisi soluttautua.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, Jiri! Pidä toi. Olet tosi tasokas kirjoittaja. Pidä noi ajatukses. Olen hämmentynyt hengen lahjoistasi.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä Jussi Halla-aho tekee Stubbin seurassa? taustalla oleva on selvästi Hallis, enkä voi ymmärtää tätä yhtälöä. missä kuva on otettu?

Arttu Ojanperä kirjoitti...

Ehkäpä Halliskin on reptiliaani :D

BCii kirjoitti...

Ei ne poliittiset eliitit mitään oikeita ihmisia esittaviä reptiliaaneja ole, vaan oikeita ihmisiä esittäviä *psykopaatteja.* Reptiliaanit kun eivät pysty oleskelemaan meidän 3D-taajuudella ilman suurta energian hukkaa. He käyttävät siis näitä "ihmisiä" kätyreinään. Et silleen. :)

Anonyymi kirjoitti...

onpas hottis~ harmi, ettei stubbi kävele ympäriinsä tuollain.

Jiri Keronen kirjoitti...

Onneksi meidän ei tarvitse pelätä reptiliaaneja, olivat ne sitten kuinka moniulotteisia tahansa, sillä ihmiskunnalla on ylivertainen champion; Nimittäin Chuck Norris.

Jos alienit saapuvat, tulee vastapalloon VÄLITTÖMÄSTI kierrepotkua. Uskoisin, että nimenomaan sen vuoksi maapallolle ei ole vielä hyökätty.

Jiri Keronen kirjoitti...

LULZ, PHOTOBUCKETIA EI KIINNOSTANUT ALEXANDER STUBB. :)

Anonyymi kirjoitti...

Terve Jiri ! ja kiitos hyvistä ja asiantuntevista sivuistasi !
olen jo yli vuoden sanonut samaa stubista..siellä valtioneuvostossa on muutenkin menossa liskojen yö..24/7...sisään ei pääse jos ei ole vähintään eu-uskovainen..
T.markku