tiistai 26. elokuuta 2008

Demokratia -pesee- islamismin mennen tullen

Islamistit ovat likaisia ja haisevat pahalta. En tarkoita tuota mitenkään symbolisesti, vaan kirjaimellisesti. Helsingin sanomat kertoo nopeasti leviävästä MRSA-taudista ja sanoo, että tärkein tapa taistella tautia vastaan on se, että henkilökuntaa on riittävästi ja hygieniasta huolehditaan oikein. Arvatkaapa mitä islamistit tekevät. He kieltäytyvät hoitamasta hygieniaansa vaaditulla tavalla. Brittiläinen Telegraph mainitsee, että muslimistiset lääketieteen opiskelijat eivät suostu noudattamaan hygieniasääntöjä, mikä aiheuttaa muun muassa MRSA-taudin leviämistä. Syynä on tietenkin se, että islamismi käskee ja kehottaa aivan mitä sattuu täysin riippumatta siitä, miten todellinen maailma toimii.

MRSA-tauti ja hygienia on ääriesimerkki siitä, mitä olen yrittänyt sanoa aikaisemminkin. Islam on haitallinen uskonto ennen kaikkea muslimeille itselleen. Islamin haitallisuus johtuu siitä, miten uskonto on rakennettu fundamentalistiseksi ja miten se kieltäytyy muuttumasta, vaikka ympäristö, johon se aikoinaan syntyi, on muuttunut radikaalisti sitten ajan, jolloin Muhammed teurasti juutalaisia ja hieroi kikkeliään lasten haarojen väliin. Islam uskontona vastustaa kehitystä. Sama ilmiö tapahtui Euroopassa, jossa tiedettä ja ymmärtämistä vainottiin kristinuskon nimissä. Ihmisiä poltettiin, jos he keksivät jotain, joka osoitti, että Raamattu ei välttämättä olekaan oikeassa ihan kaikista asioista. Syy, minkä vuoksi kristillinen Eurooppa kehittyi moninkertaisesti islamistista Arabiaa nopeammin, johtuu osaltaan siitä, että uskonnon ja kirkon valta murentuivat asteittain. Valistus ja renessanssi toivat järjen hyveeksi uskon rinnalle.

Ei islamissa vaan. Islamissa kriittinen ajattelu ja profeetan jauhaman kutun kyseenalaistaminen ovat kiellettyjä. Islam on lähtökohtaisesti järjenvastainen uskonto, mikä näkyy se islamistisessa teologiassa että empiirisessä todistusaineistossa, kuten siinä, että islamististen maiden keskimääräiset älykkyysosamäärät ovat huomattavasti alhaisemmat kuin esimerkiksi juutalaisissa, kristillisissä tai buddhalaisissa maissa ja siinä, miten islamistit eivät ole juurikaan saaneet esimerkiksi Nobelin palkintoja.
[ Olen kirjoittanut islamismin järjenvastaisuudesta tässä. ]

Sen lisäksi, että islam on suoraan ristiriidassa älyn ja järjen kanssa, islam on myös ristiriidassa demokratian ja ihmisoikeuksien kanssa. Esimerkiksi islamistinen laki, sharia, lähtee siitä, että mikään ei voi olla sen yläpuolella. Eivät ihmisen lait eikä demokraattinen päätösprosessi. Demokratia puolestaan on tehokkain poliittinen järjestelmä, jonka ihmiset ovat tähän hetkeen asti keksineet ja sen ehdottomana edellytyksenä ovat ihmisoikeudet, kuten sananvapaus ja koulutus, joka mahdollistaa sananvapauden käyttämisen. Jos kuvittelette, että islamismi on vain uskonto, ette selvästikään lukeneet tämän kappaleen toista lausetta, jossa mainitaan sana "sharia". Islamissa on poliittinen ulottuvuutensa, joka on huonompi kuin demokratia. Vertaanpa seuraavaksi vähän demokratiaa ja Muhammedin palvaamista.
[ Islamismin ja ihmisoikeuksien ristiriidasta olen kirjoittanut tässä. ]

Demokratian puolesta voi todistella matemaattisesti. 1700-luvulla filosofi ja matemaatikko de Condorcet esitti ajatuksen, jota kutsutaan de Condorcetin juryteoreemaksi. Ajatus on perusperiaatteiltaan aika yksinkertainen. Mikäli ihmisellä on edes vähän kolikonheittoa, eli puhdasta sattumaa, paremmat mahdollisuudet antaa asiasta X ennemmin parempi kuin huonompi päätös ja näitä ihmisiä on päättämässä tuhansia, muodostuu todennäköisyys saada oikea vastaus väistämättä aika lähelle 99,9999%:ia. Islamin puolesta ei voi todistella matemaattisesti, vaan ainoastaan ulisemalla "Allah Abubabua". Allah puolestaan on yksi universumin epätodellisimmista asioista. Allahista ei ole olemassa edes kuvia, toisin kuin Batmanista ja Joulupukista.

Niin sanottu "demokratian rauhanteoria" ei vastoin nimeään ole varsinainen teoria, vaan pikemminkin huomautus siitä, että liberaalit demokratiat eivät koskaan tai eivät juuri koskaan, ryhdy sotaan toisiaan vastaan. "Teoria"-kohta kysyy sitä, mistä tämä johtuu. Islamismiin ei tietenkään sisälly vastaavaa rauhaisaa tekijää, vaan sen sijaan islamistit tekevät esimerkiksi moninkertaisesti enemmän terroritekoja kuin koko maailman kaikki muut uskonnot yhteensä. Islamismin kaksi pääkoulukuntaa, shi'at ja sunnit, taistelevat keskenään vähän väliä. Huhu kertoo, että tämä johtuu siitä, että islam on väkivaltainen uskonto, jonka pyhä kirja kehottaa moraalittomaan toimintaan ja väkivaltaan. Mutta se on vain huhu.
[ Koraanista ja väkivallasta sekä pahamaineisesta miekan jakeesta olen kirjoittanut tässä. ]
[ Demokratian rauhanteoriasta on kirjoitettu vaikka ja mitä. Esimerkiksi Karen Raslerin ja William Thompsonin kirja Puzzles of the Democratic Peace: Theory, Geopolitics and the Transformation of World Politics ]

Demokratian ydinajatus on, että ihmiset ovat tasa-arvoisia lain edessä ja heillä on samanlainen valta päättää yhteisistä asioista esimerkiksi sukupuoleen katsomatta. Islamistisessa maailmassa naisen ääni vastaa vain puolta miehen äänestä ja profeetta Muhammed, jota jokaisen islamistin tulee jäljitellä ollakseen parempi muslimi, kutsui naisia vähäisemmäksi sukupuoleksi. Islamistinen maailma jättää suoraltaan, jo islamistisen lain velvoittamana, noin puolet aivokapasiteetistaan käyttämättä alentamalla naiset omaisuudeksi ja esineiksi. Onpa taas niin maan perkeleen esineellistämistä, jos joku bimbo esittelee ryntäitään jossain mainoksessa, kun vertaa siihen, mitä esimerkiksi Ayaan Hirsi Ali on joutunut kokemaan islamistisessa maailmassa.
[ Artikkeli siitä, miten islamistinen pukeutuminen vaikuttaa nuoren naisen psyykkeeseen. ]
[ Hijabista ja islamistisesta pukeutumisesta puhutaan Koraanissa muun muassa kohdissa 24:31 ja 33:59. ]
[ Ihan hyvä kokoelma Muhammedin valaistuneista, eli vammaisista, näkemyksistä koskien naisia. ]


Saatte olla demokratiasta mitä mieltä tahansa, kommunistit ja pikkupahistelijat, mutta verrattuna islamiin se vie voiton 10-0, vähän kuin Ryssät Suomen jääkiekossa. Jos kaikki maailman islamistit lopettaisivat tällä nimenomaisella hetkellä islamisteina olemisen ja alkaisivat palvaamaan demokratiaa, olisi heidän oma elämänsä näin nopeasti päässä laskettuna noin triljoona kertaa parempi.

Ei kommentteja: