tiistai 30. kesäkuuta 2009

Kesäloma

Olen kesälomilla. Kesälomilla tarkoitan, että opiskelen koko kesän, mutta olen käymässä kotiseuduilla pohjoisessa, jossa ei ole vielä keksitty sähköä tai Internetiä.

4 kommenttia:

J niemela kirjoitti...

Kaikkien aikojen huonoimpia eduskuntaan pyrkijöitä!
blogistasi:
blogistasi: Irakilaiset ja somalialaiset ovat väkivaltaisempia ja tekevät vähiten töitä.
Se täytyy ymmärtää koska pitää katsoa niiden tausta ja hyväksyä se että niillä kestää kauemmin traumat sen suomalaiset ovat hyvin ymmärtäneet Kiitos! Sinulla on ala arvoiset mielipiteet.

Blogisi: kukaan ei usko sikainfuensaan.

tämä on yksinomaan sinun mielipiteesi ei kenenkään muun. En edes viitsi vaivautua kirjottamaan mitään koska tulet huomaaman. No vedän yhteen vedon EPIDEMIA SEURAA VUODEN SISÄLLÄ!

Blogisi:Perussuomalaisten uudet säännöt ovat perseestä

Jokasen pitäs lukea tämä'!

Blogisi:Ihmisoikeuksia ei ole olemassa-->Suomi ei ole länsimainen oikeusvaltio.

Kelaa!

Blogisi:Alexander Stubb on reptiliaaniavaruusolento

Näitä riittää!
Harvoin kommentoin mitään nyt en voinut olla kommentoimatta.

Anonyymi kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...

"blogistasi: Irakilaiset ja somalialaiset ovat väkivaltaisempia ja tekevät vähiten töitä.
Se täytyy ymmärtää koska pitää katsoa niiden tausta ja hyväksyä se että niillä kestää kauemmin traumat sen suomalaiset ovat hyvin ymmärtäneet"

Ahaa, ja pitääkö tämä "niiden" tausta sitten käsittää niin että Suomessa saa rötöstellä ja raiskata sen minkä ehtii? Paijataan vain päätä?

Jos sodasta kotiutuva suomalainen ukko ryhtyi tekemään rikoksia ja raiskaamaan, niin mahdettiin varmaan kovastikin "ymmärtää"...

Erikoiskohtelu ja paijaaminen ei ole kenenkään etu pitkällä tähtäimellä. Somalikulttuuriin kuuluu että mies on Herra ja sinne Somaliaan jää varmaan 10 akkaa jokaista äijää kohti joka toimitetaan tänne Suomeen turvaan. Nämä pikkuprinssit sitten ovat mukamas traumatisoituneita, kun heitä on kohdeltu suvun taholta silkkihansikkain ja jemmattu länsimaihin? Jossa saavat kasvaa pulsiksi että pääsevät kostamaan jonkun iänikuisen heimonsa puolesta klaanisodissa.

Kustantele sinä J niemela näiden herrojen ja hidalgojen traumaterapiat vaikka omasta pussistasi, yst. terv. Mökin Akka.

Jiri Keronen kirjoitti...

J niemela (vaikka etunimesi tuskin alkaa J:llä ja sukunimesi ei ole niemela tai Niemelä):

Melkein menin halpaan trolliisi, mutta sitten heitit tuon Alexander Stubb -jutun, minkä ansiosta olin, että LULZ OMG :D :D :D.

Aion kuitenkin siitä huolimatta vastailla, sillä vastatessa voi esittää lisää pointteja.

Se, että irakilaisten ja somalien väkivaltaisuus ja työttömyys johtuu jostain, ei tarkoita, etteikö sitä olisi olemassa tai etteikö siitä saisi puhua. Luonnollisesti se johtuu jostain. Itse asiassa olisi mystistä ja kaikkien luonnonlakien vastaista, jos sen takana ei olisi minkäänlaista syy-seuraus-suhdetta, vaan se olisi yksinkertaisesti kehittynyt spontaanisti. Olet siinä oikeassa, että se pitää "ymmärtää", mutta siinä olet väärässä, että se pitäisi "hyväksyä". Ongelman ja sen syiden ymmärtäminen on välttämätöntä, että ongelma voidaan ratkaista, mutta ongelman hyväksyminen tarkoittaa sitä, että ongelmaa ei edes yritetä ratkaista. Turhaa väkivaltaa ei pidä KOSKAAN hyväksyä, eikä missään muodossa, johtui se mistä tahansa.

Luonnollisesti kirjoittamani on yksinomaan minun mielipidettäni. Uskon, että se on selvää jo sen vuoksi, että niiden esittäjänä olen minä. Jos Jiri Keronen esittää mielipiteen, luonnollisesti mielipide on oletusarvoisesti vain ja ainoastaan Jiri Kerosen mielipide. Olet myös saattanut huomata, että tämä lukee myös blogini sivussa "Kaikki sanomani ovat näkemyksiäni ja mielipiteitäni, enkä sano mitään absoluuttisena faktana."

Muihin en aio kommentoida, koska et laittanut mitään pointteja, joita kommentoida.