lauantai 15. kesäkuuta 2013

Helvetin puutarha on kuollut

Helvetin puutarha on kuollut. Kiitoksia kaikille seuraajille, lukijoille, kommentoijille ja toimittajille, jotka ovat näiden kuluneiden vuosien aikana tänne syystä tai toisesta sattuneet tulemaan. Uusi blogini on Vae Victis, joka on paljon tätä hienompi, ihanampi ja söpömpi. Jos vaan mitenkään jaksatte, niin olisi tosi kiva juttu, jos päivittäisitte linkkejänne, mutta pakottaahan en voi!

Syy muuttamiselle on sekä tekninen että periaatteellinen. Blogspot-ympäristö on monelta osalta rajoittunut ja monet haluamani ominaisuudet vaativat kikkailua. Plus tämä vaaleanpunainen camp-henkisyys alkaa ehkä olla jo parhaat päivänsä nähnyt. Periaatteellisesti haluan tukea WordPressiä ja vähentää Googlen tukemista, koska Google on yksi NSA:n Prism-valvonnassa mukana olleista yrityksistä ja WordPress puolestaan on osoittanut tukevansa vapautta ottamalla käyttöön bitcoin-maksamisen.

Tätä blogia ei enää tulla päivittämään, mutta jätän sen tänne kaikkien luettavaksi historialliseksi arkistoksi ja sitä varten, että mahdolliset toisten blogien linkkailut näihin kirjoituksiin eivät kuse.

Ja vielä toistamiseen kiitokset. Pus, pus, sydän, ihq jne. ^_^

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Laitatko Vae Victisin Blogilistalle? Olisi kiva?

Nimetön kirjoitti...

Viisi vuotta Helvetin puutarhaa on tuottanut hienoa satoa.

Tämä blogi on kuulunut kouralliseen poliittisia blogeja, joita olen lukenut säännöllisesti.

Keronen on kuin paarma, joka herättelee laiskasti ajattelevia ihmisiä kyseenalaistamaan vakiintuneita ajatustottumuksiaan. Keronen on nykyajan Sokrates.

Kerosella on myös oivaltavaa huumorintajua, jota harvalta politiikan kentältä toimivalta löytyy. Katsokaa Kataista, Arhinmäkeä, Räsästä, Urpilaista ja muita arkadianmäen jäyhiä liskoihmisiä. Tapa jolla Keronen osaa katsoa asioita myös huumorilla, kertoo vahvasti omaa kieltään. Keronen ei ole liskoihminen, vaan Galactus, maailmankaikkeuden vanhin kosminen olento.

Kerosenlaisia vaikuttajia tarvitaan nykyaikana enemmän kuin koskaan.

Hedelmistään puu tunnetaan. Helvetin puutarhan hedelmät ovat olleet helvetin hyviä. Kiitos niistä ja menestystä uudelle blogille!Clipping Path Service kirjoitti...

Nice article as well as whole site.Thanks.